yeni yıl kararları çok saçma ama…

"i,m not sure what i,m looking for anymore, i just know that i,m harder to console… i just pay while you're breaking all the rules... all this running around, well it's getting me down. just give me a pain that i'm used to. i don't need to believe all the dreams you conceive, you just need to achieve something that rings true!" diyor şarkı.

kimisi mutluluk isteyemiyor bile hayattan, benim gibi... onları avutmak gerçekten zor. fazla gerçekçiyiz. her şeyin düzeleceğine inanmak saçma! sadece bildiğimiz acılarla karşılaşmak bile yeter bize. nasıl başa çıkacağımızı bilelim yeter...

ama bazı hayalperestler girer yine de istemeden hayatımıza! onlar tüm kuralları yıkar, yıkabilir onların hayalleri gerçek olan her şeyi. ama hayatın kendisi maalesef "gerçek"tir, bedel ister. biz onların ödemesi gereken bedeli de öderiz!

evet, çoğu kişinin hayallerini gerçekleştidiğimiz olmuştur, ama biz hayal etmeyiz. olmayacak olanı istemeyiz, bunu hayalperestlere bırakırız.

onlarsa gözlerini kapatarak hayal ettikleri cenneti görmek için gözlerini açtıklarında bizim her şeyin bedelini ödeyerek yarattığımız cenneti görürler. hayal ettikleriyle aynı olmayan cennet yüzünden bizi şeytana çevirirler.

galiba ben bıktım!

herkesin hayalini gerçekleştirmekten, sırf gerçeğe dönüştüğü için beğenmedikleri hayallerinin bedelini ödemekten çok bıktım!

artık başkasının kurduğu hayallere inanmak istemiyorum. bana doğru gelen bir şeyi başarması gerek bundan sonra etrafımdaki tüm hayalperestlerin...

yeni acılar edinmek istemiyorum, şimdiye kadar bildiklerimi gerekirse yeniden çekeceğim.

ne aradığımdan emin olmak istiyorum, avutulmak istemiyorum artık! çünkü başaramıyor hiç kimse...

kim olduğumu biliyorum, kontrolüm bende. başkası olmak istemiyorum, kimse gibi...

yeni yıl, yeni iş, yeni başarı, yeni birileri, yeni her şey… sebep neyse ne!

listemin tek maddesi bu: hayalmiş gibi göründüğünde bile benim için karar olan şeyleri yaparak inşa ettiğim, bunca zamandır bedelini ödediğim kendi cennetime gidiyorum.

hoşça kalın.